Naš proces
Kontakt in uvodni sestanek
Proces

Po tem ko izpolnite kontaktni obrazec, vas kontaktira eden od naših strokovnjakov s katerim se dogovorite za uvodni sestanek. Tam nam ob kavi ali čaju v miru poveste svoje želje, izpolnite nekaj vprašalnikov, mi pa vam predstavimo možnosti s katerimi bomo želje spremenili v cilje in jih realizirali!

Priprava programa

Po uvodnem sestanku je vaše delo končano, naše pa se šele začne. Vaše želje in pridobljene informacije sedaj analiziramo in vam z uporabo moderne znanosti, skupaj z zunanjimi sodelavci in strokovnjaki pripravljamo prilagojen program vadbe, prehrane in drugih življenjskih navad. Pri sestavi zahtevnejših programov in meritev nam pomaga biotehnološki laboratorij in fakulteta za šport.

Prvi trening in kineziološka analiza

Veliko ljudi se boji prvih treningov in meritev. Obljubimo vam, da so treningi popolnoma prilagojeni vam, zabavni in ne boleči. Navsezadnje smo trenerji in ne zobozdravniki, strah je odveč! Na prvih srečanjih vas spoznavamo s programom, načinom dela in osnovnimi vajami.

Sprotno prilagajanje in spremljanje rezultatov

Nadaljnje vadbe potekajo v naših urejenih, zasebnih prostorih v središču Ljubljane, z zagotovljenim brezplačnim parkirnim mestom! Dodeljen vam je osebni trener, s katerim ste ves čas povezana in sproti prilagajata, nadzorujeta in spremljata vaš napredek.

Rezultati, ne obljube!