Naš proces
Kontakt in uvodni sestanek
Proces

Po tem, ko izpolnite kontaktni obrazec, vas kontaktira eden od naših strokovnjakov, s katerim se dogovorite za uvodni sestanek. Na uvodnem sestanku nam ob kavi ali čaju poveste svoje želje, izpolnite nekaj vprašalnikov, mi pa vam predstavimo možnosti, s katerimi bomo želje spremenili v cilje in jih realizirali!

Priprava programa

Po uvodnem sestanku je vaše delo končano, naše pa se začne. Vaše želje in pridobljene informacije analiziramo in vam z uporabo moderne znanosti, skupaj z zunanjimi sodelavci in strokovnjaki, pripravimo prilagojen program vadbe, prehrane in drugih življenjskih navad. Pri sestavi zahtevnejših programov in meritev nam pomaga biotehnološki laboratorij in Fakulteta za šport.

Prvi trening in kineziološka analiza

Veliko ljudi se boji prvih treningov in meritev. Obljubimo, da so treningi popolnoma prilagojeni vam, zabavni in neboleči. Navsezadnje smo trenerji in ne zobozdravniki, strah je odveč! Na prvih srečanjih vas spoznavamo s programom, načinom dela in osnovnimi vajami.

Sprotno prilagajanje in spremljanje rezultatov

Nadaljnje vadbe potekajo v naših urejenih, zasebnih prostorih v središču Ljubljane, z zagotovljenim brezplačnim parkirnim mestom! Dodeljen vam je osebni trener, s katerim ste ves čas povezana in sproti prilagajata, nadzorujeta in spremljata vaš napredek.

Rezultati, ne obljube!