Alt

Naš proces

Kontakt in uvodni sestanek

Kontakt in uvodni sestanek

1

Po tem, ko izpolnite kontaktni obrazec, vas kontaktira eden od naših strokovnjakov, s katerim se dogovorite za uvodni sestanek. Na uvodnem sestanku nam poveste svoje želje, izpolnite nekaj vprašalnikov, mi pa vam predstavimo možnosti, s katerimi bomo želje spremenili v cilje in jih realizirali! V kolikor se odločite za vadbo v manjši skupini, vam najdemo primerno skupino, v kateri se boste počutili dobro in bodo treningi nekaj, česar se boste veselili. V primeru individualnih treningov pa obljubimo 100% fleksibilnost, prilagodljivost in program, ki bo povsem prilagojen vam in vašim potrebam.

Priprava programa

Priprava programa

2

Po uvodnem sestanku je vaše delo končano, naše pa se začne. Vaše želje in pridobljene informacije upoštevamo in pripravimo prilagojen program vadbe, prehrane in drugih življenjskih navad. Pri sestavi vašega programa sodelujemo kineziologi, fizioterapevt in nutricionist.

Prvi trening in kineziološka analiza

Prvi trening in kineziološka analiza

3

Veliko ljudi se boji prvih treningov in meritev. Obljubimo, da so treningi popolnoma prilagojeni vam, zabavni in nič pretežki. Navsezadnje smo trenerji in ne zobozdravniki, strah je odveč! Na prvih srečanjih vas spoznavamo s programom, načinom dela in osnovnimi vajami.

Sprotno prilagajanje in spremljanje rezultatov

Sprotno prilagajanje in spremljanje rezultatov

4

Nadaljnje vadbe potekajo v naših urejenih, zasebnih prostorih v središču Ljubljane, z zagotovljenim brezplačnim parkirnim mestom. Dodeljen vam je osebni trener, s katerim ste ves čas povezana in sproti prilagajata, nadzorujeta in spremljata vaš napredek.

Rezultati, ne obljube!

Kateri program je primeren zame?

Športna Klinika