Alt

Mia

Mia

Mia je ena izmed tistih punc, ki ni vedno poznala debelosti. Kot najstnica je bila vedno vitka. Pa vendar, se je znašla v življenju na točki, ko je stopila na vago in zagledala številko 99...

Do te točke jo je pripeljal splet okoliščin. Živela je zelo stresno življenje. Šola, naporno delo, težave doma, prepiri z mamo in kot da to ni dovolj, jo je prizadela še očetova smrt. Dosegla je dno in vse skupaj jo je tako streslo, da je morala nekaj spremeniti. Odločila se je, da bo stvari obrnila na bolje.

Hujšanja se je lotila sama. Malo je pazila pri prehrani, obiskovala je skupinske vadbe in super ji je šlo! Kljub temu, pa je kmalu prišla do točke, ko se kilogrami niso več premaknili. Takšni treningi niso več zadostovali, hrana ji je še vedno služila kot tolažba, lačna so bila čustva in ne telo. Padla je tudi motivacija.

Spomnim se, ko je Mia prvič vstopila v našo telovadnico. Prišla je trenirati po priporočilu prijateljice Katje. Dobil sem vtis, da je zelo hiperaktivna in energična. Hitro, skoraj raztreseno se je na vhodu vsakič sezula, skoraj tekla do garderobe, se preoblekla in z enakim tempom tudi trenirala. V glavi je imela jasno zastavljene cilje in za vsako ceno je želela tja priti po najkrajši in najhitrejši poti.

Izgledalo je nekako tako, kot da bi ona pritiskala po gasu, jaz pa po zavori. Že tako stresno življenje sem ji želel olajšati, postaviti realne cilje in po optimalni poti pripeljati do tam, kjer je želela. Na tehtnici namreč ni želela več videti števila 9, niti 8, niti 7, temveč 6. Želela je tehtati 69 kilogramov. To je bila želja v katero včasih niti ni iskreno verjela. Pa nič za to, verjel sem jaz...

Je Mii uspelo? Lahko rečem, da je prišla je do nove točke v življenju. Do točke ko je stopila na vago in zagledala številko 6. Tehtala je 69 kilogramov. 30 kilogramov manj, kot leto dni pred tem! Vse se je obrestovalo in veliko stvari spremenilo. Poleg izgube odvečne maščobe, je Mia zamenjala kar nekaj služb, našla nekaj kar jo veseli in srečno živi s fantom. Dvomim, da se zaveda, kakšen uspeh in spremembo je dosegla. Bom na dnu pripel njeno sliko danes, vam bo njen pogled povedal več kot zmorem jaz.

Z Mio skupaj trenirava še danes! Postavila sva nove cilje. Edino kar je ostalo isto je to, da ona še vedno pritiska po gasu, jaz pa po zavori!

Mia je uspela izgubiti:

  • 30 kilogramov,
  • 28 cm v pasu,
  • 16 cm v stegnih

Se želiš pridružiti?

Kateri program je primeren zame?

Športna Klinika