Alt
Post-rehabilitacija

Post-rehabilitacija

Od končanega zdravljenja, do brezskrbnega športanja, je dolga pot. Tukaj vam pomagamo mi, vas zopet usposobimo in spravimo v še boljšo formo, kot kadarkoli prej...

Po poškodbah ali operacijah se je vedno težko vrniti v »formo«. Po zdravniški oskrbi in celo fizioterapiji, se redko kdo spet počuti 100% in samozavestnega kot prej. Po navadi si ne upamo trenirati z enako obremenitvijo in v podzavesti vedno »pazimo« kaj delamo. Kar je prav! Od končanega zdravljenja pri zdravniku oz. fizioterapevtu in do brezskrbnega športanja je še dolga pot. Tukaj nastopi post-rehabilitacija.

Izkušnje imamo in pomagamo vsem:

po operaciji križnih vezi kolena,

po zvinih sklepov ali zlomih,

po nosečnosti in carskem rezu,

po možganski kapi,

z bolečinami v hrbtenici,

z drugimi zdravstvenimi stanji (disk hernije, srčni spodbujevalniki, paraplegiki,...)

Po dolgem bivanju v bolnici sem potrebovala zelo specifične vaje za moje zdravstveno stanje. Vse to in še strokovnost, prijaznost in oseben pristop sem našla v Športni Kliniki. Zelo priporočam!

Vesna, 66 let

Ker sem želela sama sebi pomagati in omiliti simptome MS, sem se odločila pristopiti v meni neznan svet osebnega trenerstva. Po dolgotrajnem spremljanju različnih osebnih trenerstev sem končno naletela na Športno kliniko, ki mi je vzbudila zanimanje zaradi programa post-rehabilitacija. Program se mi je zdel primeren mojim potrebam in zmožnostim zaradi diagnoze. Moja želja je bila utrditi mišično moč, popraviti ravnotežje in koordinacijo, ter izboljšati fizično počutje z boljšo kondicijo. Vse to sem v Športni kliniki dobila, saj sem ves čas pod budnim očesom in nadzorom trenerja, kineziologa.

Taja H.

Kaj je post-rehabilitacija?

Post-rehabilitacija je vadba, katero začnemo po koncu zdravljenja, ko dobimo zeleno luč od zdravnika! Vodi jo kineziolog. Strokovnjak, ki vam s primerno progresivnostjo treningov in vaj, omogoči najhitrejše in najbolj optimalno vrnitev v prejšno ali celo boljšo telesno pripravljenost, kot ste bili kadarkoli prej. Seveda vse to, z mislijo in fokusom, da preprečimo ponovitev same poškodbe!

Cenik:

Cena post-rehabilitacije je odvisna od večih dejavnikov (št. treningov,  zahtevnost vadbe, dodatne meritve, prehransko svetovanje,...).
Sprva se s kineziologom dobita na uvodnem sestanku, dogovorita za najbolj optimalen pristop, ter sestavita paket.

Skupaj v akcijo

Pridruži se našim zadovoljnim strankam

Športna Klinika

Potrebujete nasvet ali pomoč?

Veselimo se vprašanja in vam brezplačno svetujemo!

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
CAPTCHA
Spodnji test je namenjen preprečevanju neželenih prijav. Prosimo izpolnite polje, s katerim preverimo, da niste robot.