Alt
Post-rehabilitacija

Post-rehabilitacija

Od končanega zdravljenja, do brezskrbnega športanja, je dolga pot. Tukaj vam pomagamo mi, vas zopet usposobimo in spravimo v še boljšo formo, kot kadarkoli prej...

Po poškodbah ali operacijah se je vedno težko vrniti v »formo«. Po zdravniški oskrbi in celo fizioterapiji, se redko kdo spet počuti 100% in samozavestnega kot prej. Po navadi si ne upamo trenirati z enako obremenitvijo in v podzavesti vedno »pazimo« kaj delamo. Kar je prav! Od končanega zdravljenja pri zdravniku oz. fizioterapevtu in do brezskrbnega športanja je še dolga pot. Tukaj nastopi post-rehabilitacija.

Izkušnje imamo in pomagamo vsem:

po operaciji križnih vezi kolena,

po zvinih sklepov ali zlomih,

po nosečnosti in carskem rezu,

po možganski kapi,

z bolečinami v hrbtenici,

z drugimi zdravstvenimi stanji (disk hernije, srčni spodbujevalniki, paraplegiki,...)

Po dolgem bivanju v bolnici sem potrebovala zelo specifične vaje za moje zdravstveno stanje. Vse to in še strokovnost, prijaznost in oseben pristop sem našla v Športni Kliniki. Zelo priporočam!

Vesna, 66 let

Ker sem želela sama sebi pomagati in omiliti simptome MS, sem se odločila pristopiti v meni neznan svet osebnega trenerstva. Po dolgotrajnem spremljanju različnih osebnih trenerstev sem končno naletela na Športno kliniko, ki mi je vzbudila zanimanje zaradi programa post-rehabilitacija. Program se mi je zdel primeren mojim potrebam in zmožnostim zaradi diagnoze. Moja želja je bila utrditi mišično moč, popraviti ravnotežje in koordinacijo, ter izboljšati fizično počutje z boljšo kondicijo. Vse to sem v Športni kliniki dobila, saj sem ves čas pod budnim očesom in nadzorom trenerja, kineziologa.

Taja H.

Kaj je post-rehabilitacija?

Post-rehabilitacija je vadba, katero začnemo po koncu zdravljenja, ko dobimo zeleno luč od zdravnika! Vodi jo kineziolog. Strokovnjak, ki vam s primerno progresivnostjo treningov in vaj, omogoči najhitrejše in najbolj optimalno vrnitev v prejšno ali celo boljšo telesno pripravljenost, kot ste bili kadarkoli prej. Seveda vse to, z mislijo in fokusom, da preprečimo ponovitev same poškodbe!

Cenik:

Cena post-rehabilitacije je odvisna od večih dejavnikov (št. treningov,  zahtevnost vadbe, dodatne meritve, prehransko svetovanje,...).
Sprva se s kineziologom dobita na uvodnem sestanku, dogovorita za najbolj optimalen pristop, ter sestavita paket.

Skupaj v akcijo

Pridruži se našim zadovoljnim strankam

Športna Klinika

Potrebujete nasvet ali pomoč?

Veselimo se vprašanja in vam brezplačno svetujemo!

To prevent automated spam submissions leave this field empty.