Alt

Katja

Katja

Katjo poznam že od malih nog, ko sva si delila osnovnošolske klopi. Vedno vesela, nasmejana in polna energije, je Katja dajala vtis punce, ki je navkljub svojim odvečnim kilogramom, nič ne more omajati. Pa temu ni bilo tako.

 

Na nek deževen jesenski dan, skoraj 10 let po koncu osnovne šole, mi je Katja pisala in prosila, da bi se sestala v kavarni. Hitro je postalo jasno, da sem se vsa ta leta motil. Pod veselim, nasmejanim obrazom in navidez srečno punco se je skrivalo vse prej kot to.

Ob čaju mi je povedala, da je zaradi svoje postave in odvečne maščobe nesrečna, nesamozavestna in razočarana nad seboj.Imela je občutek, da ima malo prijateljev in zapirala se je vase. Največja težava ji je predstavljala hrana, ki se ji ni mogla upreti. Tisti dan je Katji tehtnica kazala 101 kilogram.

Po dolgem pogovoru sva skovala dober načrt, kako bo vse skupaj premagala. Pričela je s treningi in prilagojeno prehrano. Vse je potekalo gladko in izgledalo, da bo kar hitro premagala stare navade in pridobila želeno postavo. Na žalost, jo je doletel nov udarec.

Po dolgoletni vezi, se je razšla s fantom. To je bila velika stvar, ki je ni zlahka pogoltnila. Uteho je iskala v hrani in psihično je bila na dnu.

Danes sem videl Katjo prerojeno. Samozavestno, zadovoljno samo s seboj, iskreno nasmejano, močno in lepo v vseh pogledih! Od takrat je minilo veliko treningov, pogovorov, borb s slaščicami in še marsikaj. Vse je premagala. Ne le to, vzljubila je ta aktiven in zdrav način življenja!

Od najinega sestanka je minilo natanko 9 mesecev. Katja je:

  • izgubila 22 kilogramov maščobe,
  • 25cm v pasu,
  • 10 cm obsega v stegnih
  • izboljšala držo
  • na treningih premetava težke uteži, katere teže, bi tudi fantje zavidali! ;)

Katja razturaš, ponosen sem nate!

Se želiš pridružiti?

Kateri program je primeren zame?

Športna Klinika