Alt

Jasna

Jasna

»Vredno je bilo vsake kapljice pota in vsakega 'ne hvala' čokoladi. Vredno je bilo vsake minute, ki sem jo porabila za trening, namesto da bi se valjala po kavču s čokolado v naročju. Ni mi žal za popolnoma nič in vem, da je to rešitev za vsakogar. Zmore vsak, le odločiti se je treba ter stopati korak za korakom. Dokaz za to sem sama.«

Pred začetkom shujševalnega programa se je Jasna opisala kot obupano žensko, ki ne zaupa več v diete. »Sita sem bila testiranja diet, ker na koncu vse privede do jojo učinka.« Ni verjela, da se s prehrano in treningi sploh lahko dosežejo večji rezultati. Kasneje nam je zaupala, da je bila Športna klinika v tistem trenutku rešilna bilka.

Za shujševalni program Športne klinike ji je povedala prijateljica Ana, s katero sta prišli na uvodni sestanek. Kljub dvomu in strahu sta se odločili za program in hkrati eno izmed največjih življenjskih sprememb.

Anino zgodbo uspeha si preberite TUKAJ.

PRVA KRIZA

Jasna se je hitro navajala, kljub temu pa prvo krizo doživela že na začetku. Priprava obrokov je zahtevala ogromno organizacije, saj jesti zdravo ob službi s šestimi izmenami ni bilo lahko. Tudi treningov in aktivnosti ni bila vajena. »Smilila sem se sama sebi,« je povedala.

Začetek je bil težak, a največ tudi zato, ker je bila do sebe stroga in zahtevna. Včasih toliko, da ji je celo trener Jan naročil naj si vendarle privošči tortico, da se ji vse skupaj ne zameri. To seveda ni običajna praksa. Jasna je le morala najti srednjo pot, zaupati in se pustiti voditi.

Naredite spremembo tudi vi - SHUJŠEVALNI PROGRAM.

ZA 28 KILOGRAMOV LAŽJA IN POLNA ENERGIJE

  • 28 kilogramov,
  • 18 centimetrov v pasu,
  • 16 centimetrov v bokih in
  • 9 centimetrov v stegnih.

Številke, ki jih je Jasna dosegla v osmih mesecih.

Jasna je tudi veliko močnejša, kondicijsko dobro pripravljena in, kot sama pravi, stvari počne z obilo volje in energije. Ponosna je na svojo vztrajnost, doslednost in rezultate, ki so boljši kot si je upala kadarkoli pričakovati. »Treningi so naporni, a zanimivi, saj se ne ponavljajo. Vedno počneš kaj novega in sčasoma si postavljaš izzive, predvsem pa opažaš napredek, ki ti da motivacijo za naprej.«

Gibanje ji je prešlo v navado. V procesu je dozorela, se veliko naučila o zdravi prehrani, zdravem načinu življenja in še več o sebi. In kar je najlepše, ob zdravi prehrani, ki jo je pripravljala, je tudi hčerka izgubila 8 kilogramov.

Kaj pa trenerji? »Krasni. Vsak ima svoj način vodenja treningov, a kar je najpomembneje,  ste nepopustljivi, vendar na dovolj ljubeč način. Mene je precej težko voditi, ker sem močan karakter, a ste si pridobili moje popolno zaupanje in sem se vam popolnoma prepustila. Iskreno se vam zahvaljujem za obilo znanja, ne le pri treningih, pač pa tudi v samem razmišljanju.«

Jasna, lahko si ponosna nase.

Naj govorijo še rezultati in meritve telesne sestave:

Izvid 1

Meritev telesne sestave pred našim sodelovanjem:

Telesna teža: 117,3 kg*
*Meritve smo opravili tri tedne po začetku. Začetna teža je bila 121 kg.

Teža maščobe: 46,8 kg
BMI: 33,7
Odstotek maščobe: 39,9 %
Bazalni metabolizem: 1892 kCal

Izvid 2
Meritev telesne sestave po nekaj mesecih sodelovanja:

Telesna teža: 93,2 kg
Teža maščobe: 23,4 kg
BMI: 26,8
Odstotek maščobe: 25,1 %
Bazalni metabolizem: 1878 kCal

Se želiš pridružiti?

Kateri program je primeren zame?

Športna Klinika