Alt

Ana

Ana

Ana se je znašla v nekem čudnem obdobju svojega življenja. Čutila je, da mora nekaj spremeniti. Imela je slabo samopodobo, se zapirala vase, ostajala doma in se vrtela v začaranem krogu. Življenje je bežalo mimo nje. Ravno takrat, je preko spleta našla Športno Kliniko. Telefonski klic Janu, je bil prvi korak k spremembi.

Zanimal jo je Shujševalni program, vendar je imela kar nekaj pomislekov. Razmišljala je o tem, da ji ne bo uspelo. Da bo to stran vržen denar. Da ne bo zmogla in bo obupala… Vseeno smo se dogovorili za uvodni sestanek. Ana je na sestanek prišla skupaj s prijateljico Jasno, s katero sta želeli trenirati skupaj. Program jima je bil všeč in ne glede na vse pomisleke sta se odločili, da si želita spremembe.

Ne dolgo po uvodnem sestanku, smo pričeli z delom. Krize, tako kot vedno v življenju, pridejo tudi v takšnem procesu. Nisi vedno poln energije, pride dan, ko sta bili čustveno nestabilni, ko se stvari pač niso odvijale po načrtu. V takšnih situacijah se je pogovorila s trenerjem Janom in Domnom. Skupaj so poiskali razloge za padce motivacije in kar je najbolj pomembno, vedno tudi našli razloge za nadaljevanje.

Ana je s Shujševalnim programom:

  • Izgubila 14kg,
  • Izgubila 13cm v bokih, 10cm v pasu, 9cm v stegnih,
  • kljub hujšanju celo povečala mišično maso in povečala bazalni metabolizem,
  • se navadila na zdravo in uravnoteženo prehrano,
  • zmore narediti 10 sklec v polni izvedbi.

Njene meritve telesne sestave si lahko pogledate tukaj:

Izvidi 1

Meritev telesne sestave pred našim sodelovanjem:

Telesna teža (meritve smo opravili šele 3 tedne po začetku. Začela je z 85,7kg): 81,5kg
Teža maščobe: 29kg
BMI: 28,9
% maščobe: 35,6%
Bazalni metabolizem: 1504kCal

Izvidi 2

Meritev telesne sestave po nekaj mesecih sodelovanja:

Telesna teža: 72,2kg
Teža maščobe: 18,9kg
BMI: 25,6
% maščobe: 26,1%
Bazalni metabolizem: 1521kCal

Ana je danes samozavestna, polna energije in zadovoljna. Na pot ji prihajajo nove priložnosti, ki jih tokrat izkoristi in v vsem vidi možnost zmage, ne poraza. Ponosna je na celotno pot, ki jo je prehodila in na to, da je (citiram): »končno enkrat v življenju vztrajala pri pravi odločitvi, čeprav ni bilo vedno lahko«.

Še nekaj vprašanj na katere je Ana odgovorila:

Kje sta nas našli, Športno Kliniko?
Športno kliniko sem zasledila na internetu.

Zakaj sta se odločili za naš program?
Predvsem mi je bilo všeč, da se dela v majhnih skupinah, da sta vadba in prehranski načrt narejena res za vsakega posameznika posebej, dokončno pa me je prepričal Janov pristop na prvem srečanju.

Je bilo težko s prehranskim načrtom Športne Klinike?
Prehranski načrt je sestavljen tako, da nikoli nisi lačen. Ni zakompliciran, vse ti lepo razložijo. Naučiš se pravilnega kombiniranja, dobiš občutek za količine. Najtežji del je pravzaprav organizacija in skrb za to, da imaš obroke pripravljene in razporejene čez cel dan.

Kakšni so vama bili treningi?
Treningi so raznoliki, težavnost se stopnjuje. Nikoli ni lahko. Se pa kljub temu na treningih vedno nasmejimo. Trener zna super motivirati, da iz sebe izstisneš veliko več, kot misliš, da sploh zmoreš. In kakšen krasen občutek je to, ko po treningu čutiš tisto prijetno utrujenost in zadovoljstvo, da si spet premaknil kakšno svojo mejo.

Kakšen je vajin vtis? Se vama je zdelo vredno vse skupaj?
Najbolj sladke so tiste zmage, ki si jih dosegel s trudom. Tako lahko rečem, da je to moja najslajša življenjska zmaga, čeprav sem se izogibala sladkorju. Splosno počutje je neprimerljivo boljše, energije in volje mi ne zmanjka, napredek se pozna na vseh življenjskih področjih. Pridobila sem zdravo mero samozavesti, moje razmišljanje je pozitivno, verjamem, da to posledično v moje življenje privablja pozitivne stvari.  Brez pomisleka Športno kliniko priporočam vsem, ki  potrebujejo pomoč pri spremembi življenjskega sloga. Tu dobite cel paket: strokovnost, znanje, podporo, motivacijo..., dodana vrednost pa je zagotovno prijaznost in prijateljski, topel odnos do strank.

Se želiš pridružiti?

Kateri program je primeren zame?

Športna Klinika