Alt
Zdravje

Zdravje

Program Zdravje je namenjen vsem, ki si želijo zdravega, aktivnega in vitalnega življenja. Vadba poteka v zasebnem centru pod nadzorom strokovnjaka in ne gre za velik, običajen fitnes center. V uvodnih vadbah spoznamo vsakega posameznika in mu v nadaljevanju prilagajamo program in predpisujemo vaje ter prehrano, ki optimizirajo telesno sestavo ter izboljšajo telesno pripravljenost.
Vi morate imeti le željo in pogum za začetek. Ne jutri, ne naslednji teden, ampak zdaj.

V Športni Kliniki ne boste našli čudežnih, hitrih rešitev, temveč celostno rešitev, ki jo je za vas pripravila ekipa naših strokovnjakov. Izvajamo programe, ki delujejo in ne programe, ki le obljubljajo!

- Jan Veleušič, vodja Športne Klinike

Zasebni center

Zasebni center

Privatni vadbeni center s parkiriščem v središču Ljubljane

Individualni pristop

Individualni pristop

Celoten program je prilagojen vam, vašim ciljem in željam

Ekipa strokovnjakov

Ekipa strokovnjakov

Podporo vam nudimo kineziologi, trenerji, fizioterapevt in nutricionist.

Vse na enem mestu

Vse na enem mestu

Strokovnjaki različne stroke vam nudimo celostno rešitev.

Izkušnje

Izkušnje

Športna Klinika je eden izmed vodilnih centrov z več kot 10 let izkušenj.

Vzdušje, motiviranje in nadzor

Vzdušje, motiviranje in nadzor

Poskrbeli bomo, da se boste počutili kot doma, hkrati pa vas motivirali in usmerjali.

Videno na

Sodelovali smo z

Kaj vključuje program Zdravje?

Vadba 1-3x tedensko s strokovnjakom v zasebnem centru

Prehranski posvet in načrt

Jedilnik v skladu z meritvami bazalnega metabolizma

Mentor, ki vas usmerja in vam svetuje

Plan aktivnosti in telovadbe izven telovadnice

Meritve in spremljanje telesne sestave (elektro impedanca – InBody)

Podpora celotne ekipe Športne Klinike (nutricionist, fizioterapevt, kineziologi,..)

Paket

Cena na mesec

Število treningov tedensko s trenerjem v kliniki

Število načrtovanih treningov izven telovadnice

Osebno trenerstvo

Mentorstvo

Prehranske smernice in jedilnik

Meritve in spremljanje rezultatov

Nadzor fizioterapevta in nutricionista

 

* Cena vsebuje plačilo uporabnine klinike 80€ in plačilo trenerja 70€ (Osnovni paket) ali 250€ (Individualni paket). Izdata se 2 ločena računa.

Domači online paket

49 €

video vadba

Program hoje + knjižnica vadb

Shujševalni mentor

Osnovni paket

150 €*

2

do 2

InBody meritve

Individualni paket

330 €*

2 individualna

neomejeno

1 na 1

InBody meritve

Športna Klinika sta Jan in Domen, moja najljubša trenerja, ki sta strokovna, zahtevna, spodbudna, zabavna... in točno to potrebujem, da ohranjam svojo vitalnost in samozavest.

- Ana K.

Športno Kliniko obiskujem od januarja 2019. V tem obdobju sem s pomočjo prijazne in luštne klinike izgubila 30 kg. To ni samo vadba ampak je tu prisoten osebni pristop k vsakemu posamezniku, za katerega se izdela program tako vadbe kot prehrane. Mentor ti tako ne da mira in te stalno kontrolira, da ne zaideš spet v napačno smer. Moj cilj je priti iz 139kg na nekje okoli 80 kg.

- Andreja, 53 let

Po dolgem bivanju v bolnici sem potrebovala zelo specifične vaje za moje zdravstveno stanje. Vse to in še strokovnost, prijaznost in oseben pristop sem našla v Športni Kliniki. Zelo priporočam!

- Vesna, 66 let

Športna Klinika je tisti kraj, kjer si z energijo napolnim telo in duha. Treningi so profesionalni in vedno zabavni - tudi v času nosečnosti.

- Milena

Sin izkusil, hči preizkusila, jaz pa dobila za abrahama vadbe na Športni Kliniki. Klima je domača, ekipa pa pozitivna, prijazna, strokovna in ciljno usmerjena. Trener zna motivirati. Z nasveti glede prehrane in športne aktivnosti so rezultati zagotovljeni.

- Snežka

Vredno je bilo vsake kapljice pota in vsakega 'ne hvala' čokoladi. Vredno je bilo vsake minute, ki sem jo porabila za trening, namesto da bi se valjala po kavču s čokolado v naročju. Ni mi žal za popolnoma nič in vem, da je to rešitev za vsakogar. Zmore vsak, le odločiti se je treba ter stopati korak za korakom. Dokaz za to sem sama.

- Jasna
Nikoli nisem telovadila in hodila na vadbe, je Shujševalni program sploh primeren zame?

Velika večina naših varovancev nikoli ni imela izkušenj z vadbo in niso bili športno aktivni. Pri nas ne gre za klasično fitnes vadbo in pristop je popolnoma individualen ter primeren za vse.

Bo program preveč intenziven zame?

Daleč od tega. V sklopu programov Rehabilitacije, Fizioterapije in Post-rehabilitacije z nami sodelujejo posamezniki, ki okrevajo po operacijah, srčni bolniki ter razni kronični bolniki (multipla skleroza,..). V kolikor zmorejo oni, zmorete tudi vi!

Sem prestar/-a za program Športne Klinike?

V našem centru aktivno vadijo vadeči, stari od 15 – 87 let. Kar 90% naših strank je starejših od 45 let.

Imam kar nekaj poškodb, bolečin in omejitev pri vadbi… se vam lahko pridružim?

Seveda, za vsakega se najde mesto. V kolikor boste potrebovali specifične vaje, pristop ali individualen program, ga za vas prilagodimo kineziologi in fizioterapevti.

Kdaj potekajo vadbe?

Vadbe potekajo od 6. ure zjutraj pa do 20. ure zvečer. V primeru Individualnega paketa smo časovno fleksibilni, v primeru Osnovnega paketa pa vam najdemo termine in skupino, ki vam ustreza.

Kako se lahko prijavim in začnem? Kdaj je najbolj idealno?

Največji in najtežji korak je prvi – prijava. Kliknite na enega od gumbov ali kontaktnih obrazcev in nam pišite! Vse ostalo vas vodimo in vas usmerimo mi. Če čakate na »pravi čas« ali »brco v rit« je to ta.

Kakšno prehrano zagovarjate in kako predpišete dieto?

V sodelovanju z nami vam ne bomo ponujali nobenih prehranskih dodatkov in agresivnih diet. Skozi učenje, primere, jedilnike, načrte in nadzor vas bomo učili o pravilni prehrani. Dejansko pristop pa je individualen, je prilagojen vašim željam in ciljem. Pravi pristop določimo skupaj po uvodnem pogovoru o prehrani. Le na tak način vam bo podano znanje ostalo celo življenje in ne le za čas našega sodelovanja.

Podajam se v nekaj novega, ne vem, če bom zmogel/a in ali je to sploh primerno zame…

Vsak nov začetek in sprememba je včasih lahko zastrašujoča. V Športni Kliniki se trudimo, da je vzdušje sproščeno, prijazno in hkrati profesionalno. Ker gre za zasebni center kjer je število vadečih omejeno, se hitro spoznate z vsemi in se počutite domače.

Potrebujete nasvet ali pomoč?

Veselimo se vprašanja in vam brezplačno svetujemo!