Alt
Zdravje

Zdravje

Želite postati fit in vitalni? Imeti več energije in kondicije, hkrati pa malo tudi oblikovati postavo? Iščete vadbo, ki je prilagojena in primerna vam in vašim sposobnostim? Potem je program Zdravje prava izbira za vas.

Pri vsej izbiri fitnes centrov, trenerjev in skupinskih vadb, je težko najti nekaj, kar je primerno za vas, še posebej, če že zelo dolgo ali nikoli niste telovadili. V Športni Kliniki so vsi treningi prilagojeni potrebam in sposobnostim vašega telesa.

Veliko pozornosti namenimo tudi optimalni prehrani in življenjskemu slogu. S prehranskim načrtom, nasveti ter predlogi neagresivno spreminjamo vaš način življenja, vse z namenom izboljšanja vašega počutja in zdravja. Celoten program stremi k temu, da izboljša in ohranja vašo vitalnost, ter vam tako zagotovi kvalitetno življenje tudi za naprej.

Sam program pričnemo z uvajalnimi treningi, kjer se zelo počasi spoznavate s telovadnico, trenerjem in različnimi osnovnimi vajami. Uvodne vadbe so neintenzivne in zabavne. Ob začetku naredimo tudi meritve telesne sestave v laboratoriju na Fakulteti za šport, da lahko ugotavljamo trenutno stanje ter nato tudi spremljamo napredek in rezultate.

Že po nekaj tednih vadbe boste opazili spremembe v svojem počutju, po parih mesecih pa tudi v svojem izgledu in telesni pripravljenosti.

Investirajte vase in v svoje zdravje.

»It is health that is real wealth. Focusing and investing in it will produce enormous benefits.«

- Mahatma Ghandi

Paket

Cena na mesec

Število treningov tedensko s trenerjem v kliniki

Število načrtovanih treningov izven telovadnice

Osebno trenerstvo

Mentorstvo

Prehranski načrt

 

* Cena vsebuje plačilo uporabnine klinike 90€ in plačilo trenerja 60€ (Osnovni paket) ali 200€ (Individualni paket). Izdata se 2 ločena računa.

Osnovni paket

150 €*

1

do 2

 

 

 

 

Individualni paket

290 €*

2

neomejeno

 

1 na 1

 

 

Športna Klinika sta Jan in Domen, moja najljubša trenerja, ki sta strokovna, zahtevna, spodbudna, zabavna... in točno to potrebujem, da ohranjam svojo vitalnost in samozavest.

Ana K.

Športna Klinika je tisti kraj, kjer si z energijo napolnim telo in duha. Treningi so profesionalni in vedno zabavni.

Milena

Videno na

24ur delo aktivni.si micna lea lisa zarja

Skupaj v akcijo

Pridruži se našim zadovoljnim strankam

Športna Klinika

Potrebujete nasvet ali pomoč?

Veselimo se vprašanja in vam brezplačno svetujemo!

CAPTCHA
Spodnji test je namenjen preprečevanju neželenih prijav. Prosimo izpolnite polje, s katerim preverimo, da niste robot.