Alt
Poporodni program

Poporodni program

Zasebni center

Zasebni center

Privatni vadbeni center s parkiriščem v središču Ljubljane

Individualni pristop

Individualni pristop

Celoten program je prilagojen vam, vašim ciljem in željam

Ekipa strokovnjakov

Ekipa strokovnjakov

Podporo vam nudimo kineziologi, trenerji, fizioterapevt in nutricionist.

Vse na enem mestu

Vse na enem mestu

Strokovnjaki različne stroke vam nudimo celostno rešitev.

Izkušnje

Izkušnje

Športna Klinika je eden izmed vodilnih centrov z več kot 10 let izkušenj.

Vzdušje, motiviranje in nadzor

Vzdušje, motiviranje in nadzor

Poskrbeli bomo, da se boste počutili kot doma, hkrati pa vas motivirali in usmerjali.

Videno na

Sodelovali smo z

Kaj vključuje Poporodni program?

Vadba 1-3x tedensko s strokovnjakom v zasebnem centru

Prehranski posvet in načrt

Jedilnik v skladu z meritvami bazalnega metabolizma

Mentor, ki vas usmerja in vam svetuje

Plan aktivnosti in telovadbe izven telovadnice

Meritve in spremljanje telesne sestave (elektro impedanca – InBody)

Podpora celotne ekipe Športne Klinike (nutricionist, fizioterapevt, kineziologi,..)

Paket

Cena na mesec

Število treningov tedensko s trenerjem v kliniki

Načrtovanje aktivnosti in vadbe

Osebno trenerstvo

Prehranske smernice in jedilnik

Posvet z nutricionistom

Meritve in spremljanje rezultatov

Nadzor fizioterapevta in nutricionista

 

* Cena vsebuje plačilo uporabnine klinike 80€ in plačilo trenerja 70€ (Osnovni paket) ali 250€ (Individualni paket). Izdata se 2 ločena računa.

Osnovni paket

150 €*

2

do 2

InBody meritve

Individualni paket 1

200 €*

1

neomejeno

1 na 1

InBody meritve

Individualni paket 2

330 €*

2

neomejeno

1 na 1

InBody meritve

Športna Klinika sta Jan in Domen, moja najljubša trenerja, ki sta strokovna, zahtevna, spodbudna, zabavna... in točno to potrebujem, da ohranjam svojo vitalnost in samozavest.

- Ana K.

Športno Kliniko obiskujem od januarja 2019. V tem obdobju sem s pomočjo prijazne in luštne klinike izgubila 30 kg. To ni samo vadba ampak je tu prisoten osebni pristop k vsakemu posamezniku, za katerega se izdela program tako vadbe kot prehrane. Mentor ti tako ne da mira in te stalno kontrolira, da ne zaideš spet v napačno smer. Moj cilj je priti iz 139kg na nekje okoli 80 kg.

- Andreja, 53 let

Po dolgem bivanju v bolnici sem potrebovala zelo specifične vaje za moje zdravstveno stanje. Vse to in še strokovnost, prijaznost in oseben pristop sem našla v Športni Kliniki. Zelo priporočam!

- Vesna, 66 let

Športna Klinika je tisti kraj, kjer si z energijo napolnim telo in duha. Treningi so profesionalni in vedno zabavni - tudi v času nosečnosti.

- Milena

Sin izkusil, hči preizkusila, jaz pa dobila za abrahama vadbe na Športni Kliniki. Klima je domača, ekipa pa pozitivna, prijazna, strokovna in ciljno usmerjena. Trener zna motivirati. Z nasveti glede prehrane in športne aktivnosti so rezultati zagotovljeni.

- Snežka

Vredno je bilo vsake kapljice pota in vsakega 'ne hvala' čokoladi. Vredno je bilo vsake minute, ki sem jo porabila za trening, namesto da bi se valjala po kavču s čokolado v naročju. Ni mi žal za popolnoma nič in vem, da je to rešitev za vsakogar. Zmore vsak, le odločiti se je treba ter stopati korak za korakom. Dokaz za to sem sama.

- Jasna
Bo program preveč intenziven zame?

Vse program Športne Klinike smo oblikovali ravno z namenom, da bodo maksimalno prilagojeni in primerni za specifične skupine ljudi. Sami programi torej nikakor niso preveč intenzivni, poleg tega pa se vsak program individualno prilagaja posamezniku. Naša ekipa je polna izkušenj in znanja, zato ni dvoma, da vam program ne bi ustrezal. :)

Kdaj potekajo vadbe?

Vadbe potekajo od 6. ure zjutraj pa do 20. ure zvečer. V primeru Individualnega paketa smo časovno fleksibilni, v primeru Osnovnega paketa pa vam najdemo termine in skupino, ki vam ustreza.

Imam kar nekaj poškodb, bolečin in omejitev pri vadbi… se vam lahko pridružim?

Seveda, za vsakega se najde mesto. V kolikor boste potrebovali specifične vaje, pristop ali individualen program, ga za vas prilagodimo kineziologi in fizioterapevti.

Lahko izvajam več programov hkrati?

Izvajanje 2 programov istočasno, recimo Poporodni program in program Rehabilitacije ali Shujševalni program, je izvedljivo, vendar vam lažje kaj več povemo, ko izvemo več o vas in vaših ciljih. Za več informacij nam prosim pošljite sporočilo.

Kako se lahko prijavim in začnem? Kdaj je najbolj idealno?

Predlagamo, da nas kontaktirate čim bolj zgodaj, če ne drugega, da vam pomagamo narediti načrt in damo kakšen brezplačen nasvet. Veliko vaj je namreč smiselno izvajati same doma, že kar hitro po porodu. Če pa čakate na »pravi čas« ali »brco v rit« je to ta. :)

Podajam se v nekaj novega, ne vem, če bom zmogel/a in ali je to sploh primerno zame…

Vsak nov začetek in sprememba je včasih lahko zastrašujoča. V Športni Kliniki se trudimo, da je vzdušje sproščeno, prijazno in hkrati profesionalno. Ker gre za zasebni center kjer je število vadečih omejeno, se hitro spoznate z vsemi in se počutite domače.

Imela sem carski rez ali se lahko vseeno priključim?

V sklopu programa upoštevamo vse omejitve in priporočila za vadbo, ki jih lahko imajo mlade mamice. Celoten pristop je prilagojen in individualno načrtovan, zato so vsakršne skrbi odveč. V ekipi imamo poleg usposobljenih trenerjev in kineziologov tudi terapevte, kliničnega dietetika in fizioterapevta.

Potrebujete nasvet ali pomoč?

Veselimo se vprašanja in vam brezplačno svetujemo!