Kondicijska priprava

Bi radi izboljšali svoj športni rezultat? Postali hitrejši, močnejši in dosegli svoj maksimalni potencial?

Naša ekipa vam to lahko omogoči s programom Kondicijska priprava, ki nudi:

  • Program treningov,
  • Vadba v zasebnem centru,
  • Prehranski načrt,
  • Športno diagnostiko,
  • TMG,
  • Vzdržljivostni testi v športno – diagnostičnem laboratoriju,
  • Spirometrijo,
  • DNK analizo,
  • Merjenje telesne sestave

Kondicijska priprava je pri športniku eden izmed najpomembnejših, če ne celo najpomembnejši faktor uspeha. Kljub zavedanju tega, pa danes v Sloveniji tako klubi, kot posamezniki temu na žalost ne posvečajo dovolj pozornosti. V klubih po navadi kondicijsko pripravo vodijo trenerji sami, celotna ekipa dobi isti program dela, med premori pa športniki dobijo A4 format list z navodili, kako trenirati sami. Vam je to znano?

Vsak športnik je drugačen in vsak bi moral trenirati v skladu s svojim načinom igre, izboljševati svoje šibke točke in izboljševati svoje telesne sposobnosti. Ko govorimo o vrhunskem športu, ni prostora za ne znanje, ter zastarele, skupinske programe. To se lahko izvaja na aerobiki, ne pa na takšnem nivoju. Kariera je ena in ni veliko prostora za napake ter poškodbe.

Med nami so trenerji, ki so svojo športno pot tudi sami pričeli kot vrhunski športniki in tekmovalci. Skozi izobraževanje na fakulteti za šport smo tako lahko teoretično znanje povezali s svojimi izkušnjami. Posedujemo poglobljeno znanje o kineziologiji in kondicijski pripravi. Treniramo s profesionalnimi nogometaši, košarkaši, rokometaši, tekači, taekwondoisti, golfisti, MMA borci in z atleti z drugih športnih panog.

Velika prednost je tudi športno-diagnostični laboratorij, s katerim sodelujemo. Našim športnikom nudimo testiranja in meritve z uporabo najmodernejše tehnologije in jim tako omogočamo, da so korak pred ostalimi.

Na terenu so superiornejši, močnejši, hitrejši, gibljivejši in agilnejši. Omogočamo jim, da lahko v ključnih trenutkih pokažejo svoje znanje, pokažejo maksimalno telesno pripravljenost in hkrati preprečimo morebitne poškodbe.

Bili bi presenečeni, če bi vedeli, kaj vse se lahko naredi s kvalitetno pripravo.

 

Cenik:

Cena kondicijske priprave je odvisna specifičnega športa, želja, ciljev in nivoja telesne pripravljenosti športnika. Sprva se s trenerjem dobita na uvodnem sestanku, dogovorita za najbolj optimalen pristop za dosego ciljev, ter sestavita paket.

Enter weight
Enter weight
Enter weight